Feedback

Over ons

Goed geregeld!

Wij hebben geen callcenter, houden van korte lijntjes en snel schakelen. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar onze klanten en onze uitzendkrachten en door de expertise in ons team kunnen we flexibel inspelen op bijzondere situaties of wensen. Want bij flexwerk hebben we te maken met veel (bijzondere) wetgeving. 

Met een compleet aanbod van kennis, instrumenten en oplossingen zorgen we ervoor dat alles perfect is geregeld voor onze opdrachtgevers én flexkrachten. Dat doen we in de branches metaal, techniek, bouw, GWW, safety, transport & logistiek, groenvoorziening. En dat al sinds 2004!

Het Daxxa team


De juiste klik

Of het nu om een tijdelijke klus gaat of langdurig werk: we gaan voor de klik. Bij Daxxa kunnen we dat dankzij onze zeer ervaren experts en een groot netwerk. Al onze accountmanagers hebben een band met de werkvloer: ze hebben veelal zelf in de branche gewerkt, bijvoorbeeld in de techniek, metaal, transport&logistiek. Hierdoor maken wij het verschil en leveren we vakmensen die passen bij de klus en het bedrijf.

Als één van de weinige uitzendbureau’s in Nederland hebben we de vergunningen voor alle Belgische Gewesten op zak. Bovendien hebben we een convenant met de Nederlandse en Belgische belastingdiensten en weten we hoe internationale verloningen het beste worden verwerkt.

Blijf op de hoogte!