Feedback

Werkgevers


Op zoek naar vaklui?


Vakmensen vinden die passen bij de werkzaamheden én bij uw bedrijf: daar zijn we goed in! Onze experts kennen de werkvloer, waardoor ze heel goed begrijpen wat de behoeften zijn bij het invullen van een vacature.

Bij Daxxa Personeelsdiensten nemen we onze verantwoordelijkheid naar flexkrachten en opdrachtgevers zeer serieus. Een vlekkeloze administratie is ons doel. Wij regelen alle werkgeverstaken, zoals verloning en de afhandeling van eventueel ziekteverzuim. Met ons eigen verloningssysteem kunnen we elke situatie aan, inclusief uitzenden naar België.

Daarom Daxxa Personeelsdiensten!


Buigzaam

Flexwerk is onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt. Het kent andere behoeftes dan 'vast' werk en is omgeven met complexe - Europese - regelgeving. Als inlener en flexkracht zit u bij ingewikkelde vragen niet te wachten op een stugge 'computer-says-no' mentaliteit; u zoekt juist een flexibele partner met kennis van zaken die meedenkt in oplossingen. Daarom is uitzendwerk bij Daxxa Personeelsdiensten nog steeds mensenwerk, ook als het gaat om de administratieve afhandeling.Betrokken

Welke cao is van toepassing? Wat zijn de rechten en plichten van flexkrachten? Hoe zit het met veiligheid? Wat is de Wet Ketenaansprakelijkheid? Moet ik mij als werkgever zorgen maken over de Wet Ketenaansprakelijkheid? De uitzendbranche is omgeven met complexe regels. Een van onze belangrijkste taken is het geven van de juiste informatie. Dat kan alleen door persoonlijk contact en met diepgaande kennis van de werelden van flexkracht en opdrachtgever. Met een betrokken houding geven we antwoorden die hout snijden.Betrouwbaar

Wij laten onze organisatie- en veiligheidskwaliteit op meerdere momenten per jaar controleren door gecertificeerde instanties zoals Tüv en Bureau Cicero. Het resultaat is zichtbaar in onze VCU, NEN4400-1 en PayOK certificeringen. Hierdoor blijven we een betrouwbare schakel voor flexkracht en opdrachtgever.

Naast deze certificeringen beschikken we over alle vergunningen die nodig zijn voor het uitzenden naar België. Daxxa Personeelsdiensten voldoet als één van de weinige Nederlandse uitzendbureaus aan de strenge eisen van de Belgische wetgever. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Belgische wet- en regelgeving en ze weten als geen ander hoe internationale verloning werkt. Het maakt niet uit hoe bijzonder een situatie is, u kunt erop vertrouwen dat alles netjes in orde is.


Goed geregeld!

Met een compleet aanbod van kennis, instrumenten en oplossingen zorgen we ervoor dat alles perfect is geregeld voor onze opdrachtgevers én flexkrachten. Wij zijn specialist in de branches Metaal, Techniek, Bouw, Grond-, Weg- en Waterbouw, Safety, Transport & Logistiek en Groenvoorziening. En dat sinds 2004!

Neem contact op